Specificaties
Breedte: 140
Designer: Clara von Zweigbergk
Kleurnaam: Red
Length: 200
Materiaal: Katoen, Wool

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Braided rug family
Dit product is een pareltje van Clara von Zweigbergks vlecht-, haak- en weeftechnieken. Het gevlochten vloerkleed is een kleurrijk handgemaakt kleed dat gevlochten garen samenbindt met een contrasterende draad om levendige kleurfragmenten te creëren. Het is gemaakt van een zachte, duurzame mix van Nieuw-Zeelandse wol en biologisch katoen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren wat zorgt voor een tijdloze stijl en vooral veel warmte binnen brengt.

Clara von Zweigberk

Clara von Zweigberk Clara von Zweigbergk is een Zweedse grafisch ontwerper en artdirector uit Stockholm. Ze studeerde aan de Beckmans School of Design in Stockholm en vervolgde haar studie aan Art Center College of Designing in de VS. Ze heeft veel interesse in papier, kleur, typografie, vorm en heeft een goed gevoel voor kleur. Na een paar jaar in Milaan te hebben gewerkt, keerde ze terug naar Zweden om haar eigen o...
Read more
HAY Braided rug family
Braided vloerkleed 140 x 200 red

€ 609,00