Specificaties
Breedte: 11,5
Colour name product: Soft pink
Designer: Ingrid Aspen
Diameter: 11,5
Diepte: 11,5
Hoogte: 21,5
Kleurnaam: Soft pink
Materiaal: Glas

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Bottoms up vase s soft pink
De strakke Bottoms Up vaas in soft pink, ontworpen door Ingrid Aspen, heeft een elegante hals, uitgebalanceerd op een koepelvormige basis in gekleurd glas. Deze bijzondere glazen bloemenvaas is verkrijgbaar in twee maten en diverse kleuren.

Ingrid Aspen

Ingrid Aspen Ingrid Aspen is een Noorse freelance meubel- en productontwerper, gevestigd in Oslo. Ze studeerde in 2006 af aan de Oslo National Academy of Art and Design en vervolgde haar studie aan de Oslo School of Architecture and Design en uiteindelijk aan de Politecnico di Milano in Italië. Ze komt op voor feminisme en duurzaamheid, je al haar ontwerpen herkennen aan de felle kleur en precieze glasblaas- e...
Read more
HAY Bottoms up vase s electric blue
Bottoms up vaas S soft pink

€ 89,00