Specificaties
Breedte: 18
Colour name product: Off white
Designer: HAY
Diameter: 18
Diepte: 18
Hoogte: 17
Kleurnaam: Off white
Materiaal: Ceramic

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Botanical Family Set bestaat uit keramische potten geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, en worden geleverd met een bijpassende schotel. Onderin de pot bevindt zich een afvoergaatje dat ervoor zorgt dat overtollig water gemakkelijk in de schotel kan weglopen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Botanical Family pot en schotel L off white
€ 59,00*

€ 44,25