Specificaties
Breedte: 8
Colour name product: Jade green
Designer: HAY
Diameter: 8
Diepte: 8
Hoogte: 11
Kleurnaam: Jade green
Materiaal: Borosilicate glass

Care & Maintenance

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
De Borosilicate jar in jade green is een multifunctionele pot met zowel decoratieve als functionele kwaliteiten. Deze pot is gemaakt van borosilicaatglas met een contrasterende deksel en kan in de meeste kamers van het huis worden gebruikt om te etaleren of om iets in op te bergen. De deksel is afgedicht met een siliconen ring, waardoor het geschikt is voor het bewaren van voedsel. Deze voorraadpot is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Borosilicate pot S jade green

€ 49,00