VIER PASEN MET HAY

Pasen is een bijzondere tijd van het jaar waar veel mensen naar uitkijken. Als je op zoek bent naar een manier om Pasen dit jaar extra speciaal te maken, hoef je niet verder te zoeken dan HAY. Ons kleurrijke servies en vrolijke accessoires zijn de perfecte manier om je tafel te decoreren en de toon te zetten voor een leuk en onvergetelijk samenzijn met je dierbaren.

Dek je tafel met de kleurrijke Sip Spiral rietjes en Borosilicate mokken. Voeg de handige en draagbare PC Portable lamp toe om extra functionaliteit en sfeerverlichting aan je tafel te brengen.

Met de nieuwe Jade groene J77 stoelen en de Sobremesa vaas gevuld met vrolijke lentebloemen, creëer je een perfecte sfeer voor de gezellige Paasdagen.


De Sowden juicer is een onmisbaar apparaat tijdens Pasen, omdat hij niet alleen mooi en functioneel is, maar ook moeiteloos sap maakt zonder pulp.

Onze lepeltjes zijn er in verschillende kleuren en maten, voor specerijen, zout, thee/koffie of puur als decoratie en dus multi-inzetbaar als er bezoek is! Van onder naar boven: Glass lepels SpiceGlass lepels RoundGlass lepels FlatGlass lepels Twist en Glass lepels Mono.