Hay Design Candles

In de huiskamer, de slaapkamer of in de badkamer, kaarsen geven de ruimte een fijne sfeer. Het zorgt voor extra romantiek, rust en gezelligheid. Bij HAY is niet alleen gedacht aan de functionaliteit van een kaars, maar is er ook volop aandacht besteed aan het ontwerp en de kleur. Zo zit de bekende Pillar kaars in de collectie en zijn de Twist en Spiral kaarsen traditioneel en hip tegelijk.

Tijdens een vakantie in Italië kwam Mette HAY de Twist en Spiral kaarsen tegen en was zo enthousiast dat de gedraaide kaarsen in de najaarscollectie van dit jaar zijn opgenomen. HAY heeft de traditionele vorm in een modern jasje gestoken met trendy glanzende kleuren. Met de hand gemaakt in Italië, dus iedere kaars is uniek. De kaarsen zijn verkrijgbaar in onder anderen Lila, Apricot , Midnight Blue en Citrus. Mix en match er rustig op los met je favoriete kleuren.

Ben je nog op zoek naar een bijpassende kandelaar? De Flare kaarsenhouder is gemaakt van transparant borosilicaatglas en heeft een elegant ontwerp. Met de keuze uit drie kleuren kun je eenvoudig een bijpassende Flare vinden.

Dankzij de verschillende afmetingen en vrolijke kleuren is de Pillar kaars al een opvallende verschijning in je interieur. Het is nog de vraag of je ze wel wilt opbranden of lekker laat staan op je eettafel of in de vensterbank. Designer Lex Pott heeft bij het ontwerp van de Pillar gedacht aan een onderscheidend en speels ontwerp in opvallende kleurencombinaties. De verschillende hoogtes van de kaarsen geven je de optie om leuke samenstelling te maken in allerlei maten. Wil je een colour-blocking effect in je interieur? Haal dan deze kaarsen in huis.

Komen er binnenkort mensen bij je eten? Bij HAY vind je allerlei servies, glazen, tafelkleden, placemats en kandelaren om de eettafel stijlvol te dekken. Van Soft Ice borden tot Glass glazen. En van Colour Trivet onderzetters tot Bamboo placemats. Je vindt alle prachtige keukenaccessoires in één van onze HAY winkels of in de webshop. Laat je inspireren door een Scandinavisch tafelsetting met Flare kandelaren, Pillar, Twist en Spiral kaarsen.