HAY Buitenmeubels

De zomer komt steeds dichterbij en ondanks dat we geen terrasje kunnen pakken in de zon, willen we wel lekker kunnen genieten van het mooie weer. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je eigen terrasje kan maken. We hebben al onze weerbestendige meubels voor jou op een rijtje gezet, zodat jij kan zien welke collectie het best bij jou tuin of balkon past.

Als je opzoek bent naar ontspanning, veelzijdigheid en meubels met een prachtig design, is de Palissade collectie iets voor jou. Wil je lekker zonnen op een chaise longue? Ga voor een Palissade chaise longue met een gewatteerd kussen en jij ligt zo uren in je tuintje weg te dromen. Er zijn ook eettafels, eetstoelen, bankjes en barstoelen waar je uit kunt kiezen om je tuin helemaal klaar te maken voor de zomer. Door de natuurlijke kleuren die gebruikt zijn in deze collectie, blenden de meubels mooi in je tuin of balkon. Heb je niet zo veel ruimte buiten? De Palissade eetstoelen zijn stapelbaar zodat je ze weg kunt zetten als je ze niet gebruikt.

Maak late zomeravonden nog net iets specialer met wat mooie verlichting in je tuin. Deze schattige PC Portable lampjes werken op batterijen en hebben een weerbestendige afwerking, zodat jij de lampjes ook kan gebruiken als het regent en je je geen zorgen hoeft te maken als je ze vergeet binnen te zetten na een lange avond in de tuin.

Wil je echt voor het terrassfeertje gaan? Deze Terrazzo tables geven je dat horeca-gevoel dat je zo gemist hebt. De tafels zijn goed te combineren met de stoelen uit de Hee collectie. Wil je toch een wat strakker tafeltje? Het tafeltje uit de Neu-collectie is modern, strak en staat mooi bij bijna elke stoel door zijn simplistische look.

Als je een basic, maar modern ontwerp voor je stoelen wil, ga dan voor de Élémentaire stoelen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor jij je tuin of balkon een speels kleurtje kan geven.

De kleine gaatjes in de 13Eighty stoelen zijn er niet alleen voor de show, ze hebben ook een functie. Als het regent zorgen de gaatjes ervoor dat het regenwater wat makkelijker van de stoel wordt afgevoerd. Als het zonnig is creëren de gaatjes een prachtig schaduwspel.