Specificaties
Breedte: 170
Designer: HAY
Diepte: 240
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Het Bias vloerkleed in dark blue is geproduceerd in India en bestaat uit een fijne mix van wol en katoen. Door twee kleuren met elkaar te weven ontstaat er een speels effect. De vloerkleden uit de Bias serie zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.Het Bias vloerkleed is afkomstig uit India en brengt met zijn tweetonige uitstraling een mooi en subtiel accent aan in zowel de slaapkamer als de keuken of woonkamer. Het kleed is gemaakt van een mix van wol en katoen en is uitgebracht in vier klassieke kleuren. Het is aan te raden om een antislipmat onder het Bias vloerkleed te leggen om te voorkomen dat het kleed verschuift.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Bias vloerkleed 170 x 240 dark blue

€ 629,00