Specificaties
Breedte: 140
Designer: HAY
Diepte: 200
Length: 200
Maat: 140 x 200
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Bias vloerkleed in dark blue is geproduceerd in India en bestaat uit een fijne mix van wol en katoen. Door twee kleuren met elkaar te weven ontstaat er een speels effect. De vloerkleden uit de Bias serie zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.Het Bias vloerkleed is afkomstig uit India en brengt met zijn tweetonige uitstraling een mooi en subtiel accent aan in zowel de slaapkamer als de keuken of woonkamer. Het kleed is gemaakt van een mix van wol en katoen en is uitgebracht in vier klassieke kleuren. Het is aan te raden om een antislipmat onder het Bias vloerkleed te leggen om te voorkomen dat het kleed verschuift.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Bias vloerkleed 140 x 200 dark blue
€ 449,00*

€ 336,75