Specificaties
Breedte: 195
Colour name product: Forest green
Designer: HAY
Diepte: 245
Kleurnaam: Forest green
Length: 245
Materiaal: Katoen, Ployester

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Bias quilt family
Diagonale stiksels en contrasterende randen zorgen voor een rustig, eigentijds ontwerp van HAY's gewatteerde bedsprei. Bias Quilt in forest green is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Een mooi plaid voor op je bed of op de bank.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Bias Quilt 195x245 forest green

€ 185,00