Specificaties
Breedte: 64
Designer: HAY
Diepte: 10
Hoogte: 6
Maat: 60 cm
Materiaal: Aluminium, Powder coated aluminium

Onderhoud

HAY heeft mooie kapstokken in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
Beam wandkapstok van HAY is ontworpen door Big-Game. De metalen balk is niet alleen te gebruiken als kapstok waar je de houten kapstokhaken aanschuift. Je kunt deze balk ook gebruiken als wandplank. Achter de rand kun je kleinere items plaatsen. Beam kapstok is verkrijgbaar in twee formaten in lichtgrijs en charcoal.

Big-Game

Big-Game Big-Game is een ontwerpstudio in Lausanne, Zwitserland. De studio werd in 2004 opgericht door Grégoire Jeanmonod (Zwitsers), Elric Petit (Belg) en Augustin Scott de Martinville (Frans). Jeanmonod en Scott de Martinville zijn beide afgestudeerd aan de ECAL in Lausanne, terwijl Petit naar de La Cambre ging in Brussel, België. Door de relaxte Zuid-Europese aanpak en Vlaamse functionaliteit won dit dr...
Read more
Beam 60 kapstok charcoal

€ 169,00