Specificaties
Breedte: 40
Colour name product: Blue dash
Designer: HAY
Diameter: 40
Diepte: 40
Hoogte: 32
Kleurnaam: Blue dash
Materiaal: Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Bead basket with handle red basket weave
De Bead Basket met handvat in blue dash bestaat uit honderden vilten ballen en is met de hand gemaakt volgens de oude traditie in Nepal. De combinatie van verschillende kleuren en patronen van de opbergmand zorgt voor een speels effect in elk interieur. De mand is ideaal te gebruiken als opberger in huis. De opbergmanden kunnen worden gebruikt voor het bewaren van je dekens of plaids, maar ook voor het opbergen van bijvoorbeeld het speelgoed van je kinderen. Wil jij je kantoor of wachtruimte opfleuren? Bewaar alle tijdschriften, pennen of oplaadsnoertjes in deze vrolijke opbergmand.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Bead basket yellow chevron
Bead Basket met handvat blue dash

€ 239,00