Specificaties
Breedte: 8, 8.5
Designer: Christian Loddo, Cristian Loddo
Diepte: 0, 40
Hoogte: 40
Lengte: 40
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft praktische plank en kastsystemen in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
Bacheca shelf off white
Bacheca Shelf, ontworpen voor HAY door Christian Loddo, is een compact, multifunctioneel rek dat decoratieve en functionele eigenschappen combineert. Met een opvouwbare, plat verpakte constructie die eenvoudig te monteren en te gebruiken is, biedt het een handige opslag- en displayoplossing met een open, intuïtief ontwerp. Gemaakt van gepoedercoat staal en verkrijgbaar in verschillende kleuren, is Bacheca ideaal voor gebruik in de meeste kamers in huis, van het opbergen van kruiden en specerijen in de keuken, tot het organiseren van lichaamsverzorgingsproducten in de badkamer en het tentoonstellen van accessoires in de woonkamer.

Cristian Loddo

Cristian Loddo Cristian Loddo is een Italiaanse industrieel ontwerper gevestigd in Milaan. Na zijn afstuderen aan Politecnico di Milano ging hij voor de Sowden Design Studio werken, waar hij betrokken is bij het onderzoek, de ontwikkeling en het ontwerp van verschillende producten. In 2014 richtte hij zijn eigen studio op, waar hij productontwikkeling combineert met consultancy. Hij besteedt altijd bijzonder vee...
Read more
Bacheca shelf off white
Bacheca rek mint

€ 115,00