Specificaties
Breedte: 8, 8.5
Designer: Christian Loddo, Cristian Loddo
Diepte: 0, 40
Hoogte: 40
Lengte: 40
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Bacheca rek mint
Bacheca Shelf, ontworpen voor HAY door Christian Loddo, is een compact, multifunctioneel rek dat decoratieve en functionele eigenschappen combineert. Met een opvouwbare, plat verpakte constructie die eenvoudig te monteren en te gebruiken is, biedt het een handige opslag- en displayoplossing met een open, intuïtief ontwerp. Gemaakt van gepoedercoat staal en verkrijgbaar in verschillende kleuren, is Bacheca ideaal voor gebruik in de meeste kamers in huis, van het opbergen van kruiden en specerijen in de keuken, tot het organiseren van lichaamsverzorgingsproducten in de badkamer en het tentoonstellen van accessoires in de woonkamer.

Cristian Loddo

Cristian Loddo Cristian Loddo is een Italiaanse industrieel ontwerper gevestigd in Milaan. Na zijn afstuderen aan Politecnico di Milano ging hij voor de Sowden Design Studio werken, waar hij betrokken is bij het onderzoek, de ontwikkeling en het ontwerp van verschillende producten. In 2014 richtte hij zijn eigen studio op, waar hij productontwikkeling combineert met consultancy. Hij besteedt altijd bijzonder vee...
Lees meer
Bacheca rek mint
Bacheca rek mint
€ 115,00*

€ 57,50