Specificaties
Breedte: 17
Collectie: Arcs
Designer: Muller van Severen
Diameter: 17
Diepte: 17
Hoogte: 25
Kleurnaam: White
Materiaal: Staal

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Arcs shade family
De Arcs Vaas is een ontwerp van Muller van Severen. De vaas heeft een elegante en golvende vorm, gevormd door verticale bogen. Hij is gemaakt van duurzaam staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, wit en met een spiegelende afwerking. Met een hoogte van 35 centimeter en een diameter van 17 centimeter is de vaas geschikt voor verschillende soorten bloemen en planten.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
HAY Arcs shade cobalt blue
Arcs Vaas White
€ 139,00*

€ 97,30