Specificaties
Breedte: 150
Collectie: Arbour
Designer: Andreas Engesvik, Daniel Rybakken
Hoogte: 75
Length: 87

Onderhoud

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Arbour club sofa
De Arbour Club Sofa, het nieuwste lid van de Arbour-familie van Andreas Engesvik en Daniel Rybakken, deelt hetzelfde concept dat design de constructie moet volgen, en is geassembleerd uit afzonderlijke componenten die onafhankelijk van elkaar zijn geproduceerd voor optimaal comfort, kwaliteit en efficiëntie.Let op: de afbeeldingen laten alleen de verschillende onderstellen zien. De stoffen op de afbeelding komen niet overeen met de stofgroep. Benieuwd naar alle stofmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze winkels.De Arbour Club Sofa is ontwikkeld om een compacte en duurzame bank te bieden met een duurzaam profiel en heeft het Nordic Swan Ecolabel, met FSC-gecertificeerd hout en gelakt frame op waterbasis, en stofferingen met EU-Ecolabel voor de Eco-versie. De zit- en rugkussens zijn gemaakt in zorgvuldig uitgebalanceerde proporties, terwijl het frame een sterk maar elegant profiel creëert met een architecturale kwaliteit. Met zijn logische constructie en strakke designtaal koppelt de Arbour Club Sofa zijn uitgesproken Scandinavische esthetiek aan hoog comfort en grote duurzaamheid. Deze compacte variant is verkrijgbaar met verschillende bekledingsopties en is ideaal voor kleine ruimtes of om te combineren met andere Arbour modellen in grotere woonkamers of horecaruimtes.

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik Daniel Rybakken en Andreas Engesvik zijn Noorse ontwerpers. Daniel studeerde design aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Göteborg, Zweden, voordat hij daar in 2008 zijn eigen praktijk begon. Tijdens het ontwerpen richt hij zich altijd op de schoonheid van daglicht. Andreas studeerde eerst kunstgeschiedenis aan de University of Bergen in Noorwegen en ging daarna Desig...
Read more
HAY Arbour club sofa
Arbour eco club bank

€ 3.149,00