Specificaties
Breedte: 180
Colour name product: Eucalyptus
Designer: HAY
Diepte: 200
Kleurnaam: Eucalyptus
Materiaal: Polyester, Stainless steel

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
HAY's Aquarelle douchegordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder eucalyptus. De verticale of horizontale gradient strepen geven je badkamer een subtiel kleuraccent. De gordijnen zijn gemaakt van waterdicht polyester en zijn door de metalen ringen makkelijk op te hangen. Let op: vergeet niet douchegordijnringen bij dit product te bestellen. Zo kun je meteen je douchegordijn in de badkamer ophangen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Aquarelle douchegordijn eucalyptus

€ 49,00